Verzenden & Retouren

Verzenden:

Zodra wij uw bestelling en betaling ontvangen hebben krijgt u van ons een orderbevestiging via de E-mail. Wij zullen er alles aan doen te zorgen dat uw bestelling z.s.m geleverd wordt, omdat veel van onze producten zelf en op bestelling gemaakt worden houden wij een termijn aan van 1 a 4 dagen, dit kan altijd afwijken. Hiervan stellen wij u z.s.m op de hoogte.
Wanneer u iets met spoed nodig hebt neem dan even contact met ons op.

Wij bezorgen via Post nl, zodra wij uw artikelen verzonden hebben ontvangt u van ons via de E-mail een bericht met de Track en Trace code. Via deze link kunt u het pakket volgen en het tijdvak zien wanneer uw pakket geleverd zal worden.
Wanneer u niet thuis bent zal Post nl het nogmaals proberen.

Naar Belgie verzenden wij via dpd

Wij hebben geen winkel maar wanneer u graag het product wilt komen bekijken is dat uiteraard mogelijk op afspraak, u kunt ons hierover een E-mail sturen waarna wij samen een afspraak maken.

De verzendkosten zullen over het algemeen €6.95 bedragen wanneer dit anders is zal u hier tijdens het winkel proces op gewezen worden. Verzend- en retourkosten zijn te allen tijde voor de koper.

 

Retouren:

Allereerst willen wij u vragen altijd te melden wanneer u een product retourneert zodat wij in de gaten kunnen houden of het pakket ook retour komt.

Van belang is dat u het product in een goede stevige verpakking terug stuurt.

Uiteraard is binnen 7 dagen retourneren geen enkel probleem

Voor retourneren stuurt u het product in de originele of andere stevige verpakking naar:

Het Zeeuwse Woon Uusje
Schippersweg 14
4455 VP Nieuwdorp.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening